روش استفاده
- تنظیمات کسبوکار انتخابشده را باز کنید.
- نمایش عمومی، خصوصی یا فهرستنشده را انتخاب کنید.
- کلیدهای اعلان و زبانها را بررسی کنید.
- تنظیمات را ذخیره کنید.
- عملیات چرخهٔ عمر را فقط پس از خواندن تأیید انجام دهید.
فیلدها و نحوهٔ عملکرد
عمومی اجازهٔ کشف کسبوکار منتشرشده را میدهد؛ خصوصی دسترسی عمومی را میبندد؛ فهرستنشده با لینک مستقیم در دسترس است و در کشف نمایش داده نمیشود.
بخش کارکنان و دسترسیها و اتصالها و API در صفحهٔ فعلی برای آینده معرفی شدهاند و فرایند تنظیم فعال ندارند.
مسیر مستقل رسانه صفحهٔ اولیه دارد؛ تصاویر هویت و محتوا را در بخشهای پیادهسازیشده بارگذاری کنید.
پیش از ادامه
متن تأیید بایگانی، غیرفعالسازی یا حذف را بخوانید؛ این عملیات روی دسترسی اثر دارند و با تغییر نمایش فرق میکنند.